Συνελήφθησαν διακινητές κάνναβης στη Χαλκιδική

Γράφτηκε από
Συνελήφθησαν διακινητές κάνναβης στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Χαλκιδικής, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο ένας από τους ημεδαπούς εντοπίστηκε στην οικία του όπου διαπιστώθηκε να αποκρύπτει:

  • 1 γυάλινο δοχείο που περιείχε έλαιο κάνναβης (χασισέλαιο), βάρους 334 γραμμαρίων,
  • 11 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 9 κιλών και 365 γραμμαρίων,
  • 140 πολεμικά φυσίγγια,
  • 1 καραμπίνα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών,
  • 1 τυφέκιο που κατείχε παράνομα και 2 κάννες όπλων,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν από την οικία του δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε νόμιμα, λόγω πλημμελούς φύλαξης, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο δεύτερος ημεδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 312 γραμμαρίων, την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον παραπάνω συνεργό του.

Στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι σε εδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιεργούσε 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργειά τους (λαμπτήρες, εξαερισμός κ.α.), καθώς και 3 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 291 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *