Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Ραφήνα

Γράφτηκε από
Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Ραφήνα

Στη σύλληψη 2 αλλοδαπών, ηλικίας 51 και 37 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της οικείας Λιμενικής Αρχής, για παράβαση του Ν. 4139/13 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 51χρονος να εξέρχεται της οικίας του στην Αθήνα Αττικής και να παραδίδει στον 37χρονο μία χάρτινη σακούλα, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 1.170γρ. και να του υποδεικνύει να την παραδώσει σε έτερο άτομο, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αμφότεροι αλλοδαποί ακινητοποίηθηκαν από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ το έτερο άτομο διέφυγε. Στη συνέχεια, ο 37χρονος, κατά το σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει εντός της τσέπης του παντελονιού του 4 ανισοβαρή βραχάκια ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 1,3γρ..

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία των ανωτέρω και σε κατάστημα Mini Market που διατηρεί ο 51χρονος, όπου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ”ΡΑΝΤΟ”, ανευρέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 1,3γρ. και 7 νάιλον συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δέκα γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων (10,8γρ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των 25,00€ καθώς και 6 χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *