Πρόεδρος Ιππικού Ομίλου Αυλώνα: Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής

Γράφτηκε από
Πρόεδρος Ιππικού Ομίλου Αυλώνα: Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής 2ipoa 950x632

«Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής. Οι εγκαταστάσεις και οι διαδρομές στο Κάστρο Βοιωτίας, είναι ιδανικές, για να έχουμε μια σπουδαία διοργάνωση. Εμείς στον ΙΠΟΑ, έχουμε φροντίσει για όλα τα οργανωτικά θέματα και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία τους, με την συμμετοχή ν’ αναμένουμε να ξεπεράσει τους 70 ιππείς και αμαζόνες, από όλη την χώρα. Μια διοργάνωση που θ’ αποτελέσει κι ένα ιδανικό τεστ, για διεθνείς αγώνες που θέλουμε να διοργανώσουμε στον ίδιο χώρο».

Δηλώσεις του Γιώργου Δενδρινού, προέδρου του Ιππικού Ομίλου Αυλώνα (ΙΠΟΑ), διοργανωτή Ομίλου των Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής 2023, που συμπλήρωσε: «Το θέαμα θα είναι μοναδικό κι όσοι έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το άλογο και η φύση προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις κι αυτός είναι ο λόγος που το άθλημα της Ιππικής Αντοχής έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα».

Ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα έχει αναλάβει την διεξαγωγή των Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής 2023, οι οποίοι θα διεξαχθούν, το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023, στο Κάστρο της Βοιωτίας.

Οι Πανελλήνιοι διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) και θα γίνει σε μια πανέμορφη εγκατάσταση (ιπποφορβείο) για άλογα ιπποδρόμου, στο Κάστρο Βοιωτίας, δίνοντας μια νέα αθλητική λειτουργία, στην ευρύτερη περιοχή, προς όφελος των κατοίκων.

Οι προκηρυσσόμενες κατηγορίες είναι:

  • Β’ (80-99 χλμ.) – Εφήβων (80-99 χλμ.) – Παίδων (60-79 χλμ.).
  • Γ’ (60-79 χλμ.).
  • Δ’ (40-59 χλμ.) – Δ’ Π.Ι.Ι. (40-59 χλμ.) – Δ’ Παίδων (40-59 χλμ.) – Δ’ Ελεύθερης Συμμετοχής (40-59 χλμ.).
  • Ε’ (20-39 χλμ.) – Ε’ Π.Ι.Ι. (20-39 χλμ.).

Οι δηλώσεις συμμετοχής στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2023, θα ολοκληρωθούν,
δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, την προσεχή Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2023.

Πρόεδρος Ιππικού Ομίλου Αυλώνα: Είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση των καλύτερων Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Αντοχής G DEN 01
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *