Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη βόρεια Αττική λόγω αγώνα

Γράφτηκε από
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη βόρεια Αττική λόγω αγώνα

Λόγω διεξαγωγής διαδημοτικών αγώνων δρόμου 21,1χλμ., 5χλμ. & 1χλμ.  με την επωνυμία «Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου», την Κυριακή 24-9-2023 και κατά τις ώρες 08.30-12.00, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά μήκος των διαδρομών, που θα λάβουν χώρα οι εν λόγω αγώνες περιοχής Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς, ως εξής:

  • Διαδρομή 21,1 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στην Κηφισιά έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Τατοΐου, αναστροφή πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιά στην συμβολή της Τατοΐου με την οδό  Όθωνος, Τατοΐου (με κατεύθυνση προς τον Αγ. Στέφανο), Λ. Νέας Ερυθραίας, παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στην Λ. Μαραθώνος, οδός Χελμού, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αναστροφή στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ, δεξιά στην οδό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αριστερά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, αριστερά στην οδό Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, δεξιά στην οδό Κωστή Παλαμά, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Λ. Νέας Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Αγ. Σαράντα, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου και τερματισμός έξω από το Πάρκο Παπανδρέου.
  • Διαδρομή 5 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ με κατεύθυνση προς την οδό Χέλμου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.
  • Διαδρομή 1 χιλιομέτρου: Εκκίνηση στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, δεξιά ξανά και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, Τερματισμός στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *