Ο Ορχομενός ετοιμάζεται για το καρναβάλι του

Γράφτηκε από
Ο Ορχομενός ετοιμάζεται για το καρναβάλι του                                       2024 950x1188

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μικροί και μεγάλοι, σχολεία όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), εθελοντές, ιδιώτες,
παρέες, όλοι μαζί συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις για να ξεφαντώσουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού!

Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει πολύωρες συναντήσεις με όσους θα συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 24 Φεβρουαρίου με εκδηλώσεις για τα παιδιά και «καλές φωτιές» στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας και θα συνεχιστούν με ένα πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα κορυφωθεί το τριήμερο 16 – 17 και 18 Μαρτίου 2024 με τα «Κούλουμα».

Για όσους δεν έχουν ακόμη δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν μέσω της σελίδας του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού στο fb https://www.facebook.com/karnavaliorxomenou στέλνοντας μήνυμα ή να επισκεφθούν το χώρο κατασκευής των αρμάτων, τις καθημερινές από τις 6.00 – 9.00 μ.μ. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για το Καρναβάλι Ορχομενού κ. Κωσταντίνο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6932660605 και με email στο kostas.tse@hotmail.com.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
Βασιλική Καραβαγγέλη Κωνσταντίνος Τσεκούρας

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *