Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε 10 νέα οχήματα

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε 10 νέα οχήματα                                               10                       950x515

Με δέκα νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Πειραιά, εκσυγχρονίζοντας ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και άλλους νευραλγικούς τομείς του δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης», καθώς επίσης πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων και δύο ημιρυμουλκούμενα απορριμματοκιβώτια για την μεταφόρτωση απορριμμάτων, τα οποία προμηθεύτηκε από ιδίους πόρους.

Η παραλαβή των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Πειραιά, στο Σχιστό, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα.

neo-ochima-kathariothtas  Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε 10 νέα οχήματα 1228 300x200

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε δυναμικά ώστε να διατηρήσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο την καθαριότητα στον Πειραιά, κάτι το οποίο επιτύχαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια. Παραλάβαμε σήμερα νέα οχήματα που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τον στόλο του Δήμου Πειραιά, μεταξύ των οποίων τρία ηλεκτροκίνητα. Τα οχήματα αυτά θα αξιοποιηθούν στον τομέα Καθαριότητας, καθώς και σε άλλους τομείς του δήμου, προκειμένου να παρέχουμε στους δημότες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».

reppas-nea-ochimata-sthn-kathariothta  Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε 10 νέα οχήματα 1226 300x200

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Συνεχίζεται η αναβάθμιση του στόλου μας με δέκα νέα οχήματα, τα τελευταία οχήματα που παραλαμβάνουμε γι΄ αυτήν την χρονιά. Πρόκειται για πέντε ημιφορτηγά πολλαπλών χρήσεων, εκ των οποίων τα τρία έχουν εκχιονιστική λεπίδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιθανές χιονοπτώσεις, τρία ηλεκτροκίνητα σάρωθρα και δύο απορριμματοκιβώτια μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Επενδύουμε στον στόλο μας, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό, γιατί όταν έχουν καινούργια μηχανήματα και καινούργιο στόλο, εργάζονται με περισσότερη αποδοτικότητα και ασφάλεια».

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *