Λάρισα: Υποψήφια της αντιπολίτευσης έστειλε είδη πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Πέλλας σε άσχετα χωριά

Γράφτηκε από
Λάρισα: Υποψήφια της αντιπολίτευσης έστειλε είδη πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Πέλλας σε άσχετα χωριά

Απίστευτο κι όμως… Ελληνικό: Ο Δήμος Λάρισας καταγγέλει υποψήφια συνδυασμού της αντιπολίτευσης ότι έστειλε οχήματα του Δήμου Πέλλας με είδη πρώτης ανάγκης, σε χωριά χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον Δήμο Λαρισαίων, και ενώ οι κάτοικοι των εν λόγω χωριών είχαν ήδη παραλάβει είδη πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Λαρισαίων.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Δήμαρχο Πέλλας και ενημέρωσε την ηγεσία της ΚΕΔΕ για το περιστατικό:

“Αντιδεοντολογική και καταδικαστέα ενέργεια του Δήμου Πέλλας

Πληροφορηθήκαμε σήμερα (16/9/2023) ότι οχήματα του Δήμου Πέλλας με είδη πρώτης ανάγκης, βρέθηκαν σε χωριά του Δήμου μας, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει οποιαδήποτε συνεννόηση με το Δήμο Λαρισαίων, ο οποίος διακινεί συντεταγμένα κάθε είδους βοήθεια προς τους πληγέντες. Εννοείται ότι στα εν λόγω χωριά έχει σταλεί απο το Δήμο μας, ό,τι χρειάστηκε σε συνεννόηση και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Η βοήθεια του Δήμου Πέλλας, διακινείται από υποψήφια συνδυασμού της αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει στο παρελθόν, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων προς άλλους Δήμους που χρειάστηκαν στήριξη και βοήθεια, όσο και πολλοί Δήμοι απ΄ όλη τη χώρα προς τη Λάρισα και άλλους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας”.

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *