Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ίλιον

Γράφτηκε από
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ίλιον

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, από την 28-2-2023 έως την 30-4-2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Ιλίου, ως εξής:

ΦΑΣΗ 1η 

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δημοσθένους και της Λ. Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Χαραυγής, Πάργας, Δερβενακίων, Άρτης, Αβέρωφ, Αράχθου και Αγνάντων.

ΦΑΣΗ 2η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δολιανών και Χαραυγής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Αετόπετρας, Ηγουμενίτσης, Μακαρίου, Κρυσταλλοπηγής, Ευλαμπίας και Δημοσθένους.

ΦΑΣΗ 3η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σουλίου και Αετόπετρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Ζίτσης, Κορίνθου, Ιωαννίνων, Θεσπρωτικού και Δολιανών.

ΦΑΣΗ 4η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βερατίου και Ζίτσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Γράμμου, Δυρραχίου, Πρεβέζης, Αώου, Πάρνηθος, Μπιζανίου, Δωδώνης, Παραμυθιάς και Σουλίου.

ΦΑΣΗ 5η

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αγ. Νικολάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πίνδου και Γράμμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από τις οδούς, εκατέρωθεν της Λ. Αγ. Νικολάου: Τεπελενίου, Ζαγορίου, Κοζάνης, Δαβάκη και Βερατίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *