Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λιβαδειά

Γράφτηκε από
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων προς ενημέρωση των Δημοτών και των επισκεπτών της πόλης, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΚΟΜΒΩΝ, προτίθεται να προβεί στην προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση και για διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών ως ακολούθως:

α) στον κόμβο δυτικά της πόλης της Λιβαδειάς και ειδικότερα επί των οδών Χαιρωνείας και Ρούμεληςμεκύρια εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων δυτικά (βόρεια του Κ.Τ.Ε.Λ.) να πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο μέσω των Δημοτικών Οδών: Διστόμου-Αριστοφάνους και Χαιρωνείας και ανατολικά μέσω της Δημοτικής Οδού Χαιρωνείας, και

β) στον κόμβο επί των οδών Ρούμελης και Δημ. Ι. Περγαντά με την κύρια εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων δυτικά μέσω της Δημοτικής Οδού Χαιρωνείας, νότια μέσω της Δημοτικής Οδού Φίλωνος και ανατολικά μέσω της Δημοτικής Οδού Πλαταιών.

Η είσοδος των οχημάτων από την βόρεια πύλη της πόλης, θα διακοπεί και θα πραγματοποιείται μέσω των άλλων δύο (ανατολική και δυτική είσοδος).

Για όλη τη διαδρομή εκτροπής των οχημάτων θα τοποθετηθεί η εκ του νόμου προειδοποιητική σήμανση (σήματα, φλας-λάιτ κ.λ.π.) για την αποτροπή οιουδήποτε προβλήματος.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *