Η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε στο ΟΑΚΑ κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης

Γράφτηκε από

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής παραδόθηκαν στο ΟΑΚΑ, κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης. Πρόκειται για το στοχευμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης και επανάχρησης υλικών της Περιφέρειας, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές της Αττικής προκειμένου μέχρι το 2025 να έχει μειωθεί σημαντικά  ο συνολικός όγκος υπολειμμάτων.  

Την παράδοση του εξοπλισμού στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ενώ στην παραλαβή παρέστησαν ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νικόλαος Μωραΐτης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σπέρτος, ο Διευθυντής Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Εκδηλώσεων Αθανάσιος Καρασούλης, η Διευθύντρια Διοικητικού Καλλιόπη Σταυρόπουλου και εργαζόμενοι.

Η Περιφέρεια Αττικής διανείμει τους ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών διαλογής σε υπηρεσίες, δημόσιους χώρους και, γενικότερα, πολυσύχναστα σημεία.

«Το ΟΑΚΑ αποτελεί ακόμη ένα κρίκο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο τελικός όγκος απορριμμάτων που φτάνει στη Φυλή. Μέσα από ενέργειες και συνέργειες όπως αυτή με τα στελέχη του ΟΑΚΑ δημιουργούμε ισχυρές βάσεις για την αλλαγή φιλοσοφίας και την ενδυνάμωση μέσα στην κοινωνία, τους αθλητικούς χώρους και τα σχολεία του κινήματος της ανακύκλωσης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.      

Να σημειωθεί ότι στο ΟΑΚΑ βρίσκονται σε εξέλιξη μία σειρά από δράσεις και προγράμματα, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία  της  Περιφέρειας Αττικής με τον Οργανισμό. Μάλιστα, ο κ. Πατούλης, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο αθλητικό συγκρότημα αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στα έργα που θα πραγματοποιηθούν σε αυτό. 

Η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε στο ΟΑΚΑ κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *