Εντοπισμός 10 ατόμων και σύλληψη 4 ατόμων για διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών στη Μύκονο

Γράφτηκε από
Εντοπισμός 10 ατόμων και σύλληψη 4 ατόμων για διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών στη Μύκονο limeniko mykonos 950x534

Στον εντοπισμό 10 αλλοδαπών και στη σύλληψη 4 ατόμων για διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών προέβησαν, απογευματινές ώρες προχθές, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν στο νέο λιμένα Μυκόνου 10 αλλοδαποί, οι οποίοι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Στη συνέχεια κατόπιν συντονισμένων ενεργειών εντοπίστηκαν στην επαρχιακή οδό Τούρλου-Νέου λιμένα Μυκόνου και στην περιοχή ¨ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ¨ Μυκόνου 3 αλλοδαποί και 1 ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι ενεργώντας από κοινού, διευκόλυναν τη μεταφορά πολιτών τρίτων χωρών στο ελληνικό έδαφος παραλαμβάνοντας τους από σημείο εισόδου στην Ελλάδα και συνελήφθησαν κατά παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 ¨διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών¨, του Ν. 3386/2005 ¨Είσοδος, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια¨ καθώς και του άρθρου 187 ¨Εγκληματική Οργάνωση¨ του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 45 ¨Συναυτουργοί¨ του Π.Κ.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *