Δήλωση Ιωάννη Μπούγα εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής θητείας

Γράφτηκε από
Δήλωση Ιωάννη Μπούγα εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής θητείας                               950x696

Με κάθε επισημότητα και πανηγυρικό τρόπο τελέστηκε σήμερα η ορκωμοσία των μελών της Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο έχω την τιμή να συμμετέχω στην Κυβέρνηση ως Υφυπουργός Δικαιοσύνης. Στο πλαίσιο των καθηκόντων μου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων στον κρίσιμο, όσο και ευαίσθητο τομέα της Δικαιοσύνης, έχοντας πλήρη γνώση των προβλημάτων και δυσλειτουργιών της, αλλά και επίγνωση ότι στην Δημοκρατία αποτελεί την ύστατη καταφυγή των πολιτών απέναντι σε κάθε αδικία, αυθαιρεσία και αυταρχισμό.

Ως Βουλευτής και πληρεξούσιος του λαού της Φωκίδας, θα συνεχίσω και θα εντείνω την προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μου που εξειδικεύεται στο τρίπτυχο: Μεγάλα έργα και δράσεις-Συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με έμφαση στην Υγεία, Παιδεία και Ασφάλεια-Θεσμικές παρεμβάσεις. Προς τον σκοπό αυτό, θα συνεχίσω να συνεργάζομαι χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς με όλους τους θεσμικούς φορείς και τα φυσικά πρόσωπα που τους εκπροσωπούν και θα εξακολουθώ να βρίσκομαι διαρκώς δίπλα σε κάθε πολίτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά όλους τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να εκφράσω την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Δήλωση Ιωάννη Μπούγα εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής θητείας                03 07 23 906x1024

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΠΟΥΓΑΣ
Βουλευτής Φωκίδας
Υφυπουργός Δικαιοσύνης

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Δικαιοσύνη · Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *