Γ. Οικονόμου: Η Πανελλήνια Έκθεση «Lamia Expo» είναι μια απολύτως επιτυχημένη εξωστρεφής έκθεση

Γράφτηκε από
Γ. Οικονόμου: Η Πανελλήνια Έκθεση «Lamia Expo» είναι μια απολύτως επιτυχημένη εξωστρεφής έκθεση

Η Πανελλήνια Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event είναι μια απολύτως επιτυχημένη εξωστρεφής έκθεση, με τη συμμετοχή όλων των σημαντικών επιχειρήσεων της περιοχής μας και συνολικά περισσότερων από 200 εκθετών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποδεικνύεται ότι η περυσινή πολύ σημαντική προσπάθεια ενέπνευσε στον κόσμο εμπιστοσύνη και εμπέδωσε στην τοπική κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα της Λαμίας, της Στερεάς Ελλάδας και της χώρας ότι υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας στις εκθεσιακές δραστηριότητες.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Δήμο, την Περιφέρεια, τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου, που κερδίζουν την εμπιστοσύνη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η κοινωνία κι ο επιχειρηματικός κόσμος ανταποκρίνονται σε καθετί που εμπεριέχει μεράκι, αξιοπιστία, που δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση και τις δραστηριότητές του.

Οφείλουμε να επενδύουμε όχι μόνο στην Έκθεση, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις-φέτος έχουμε 15 με πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές- και να ξαναβάλουμε τη Λαμία, την ΠΕΛ, με την ενεργό στήριξη και της Helexpo, με τις δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό στην ΠΕΛ και θα αναβαθμίσουν το τοπόσημο, πολύ γερά στον εκθεσιακό χάρτη της Πατρίδας μας.

Η Περιφέρειά μας, η Φθιώτιδα, το έχει ανάγκη, έχει τις προϋποθέσεις και με σκληρή δουλειά και επιμονή μπορούμε να το καταφέρουμε.

Κατηγορίες άρθρου:
Ανάπτυξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *