Βραδιά εσωτερικής γνώσης και εναρμόνισης των σχέσεων, μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου της Μαλαματένιας Καϊντατζή “Σχέσεις, το Κάλλος της Δημιουργίας”

Γράφτηκε από
Βραδιά εσωτερικής γνώσης και εναρμόνισης των σχέσεων, μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου της Μαλαματένιας Καϊντατζή “Σχέσεις, το Κάλλος της Δημιουργίας”                                                                950x618

Οι Εκδόσεις ΙΛΑΡΙΩΝ & το Public Συντάγματος διοργανώνουν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., μια βραδιά εσωτερικής γνώσης και εναρμόνισης των σχέσεων, μέσα από την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της Μαλαματένιας Καϊντατζή «Σχέσεις, Το Κάλλος της Δημιουργίας».

Στη βραδιά αυτή μπαίνουν οι σπόροι για μια πιο πολυδιάστατη προσέγγιση των σχέσεων, φλερτάροντας με έννοιες όπως ελεύθερη βούληση, ήθη, Θεός, πεπρωμένο και η σχέση μας με όλα αυτά. Το σεμινάριο είναι συστημικό, συμμετοχικό με τίτλο: «Έχεις σχέσεις ή δεσμούς;».

Μια ευκαιρία που σας δίδετε να εργαστείτε με μια δύσκολη σχέση και να δώσετε νέες πληροφορίες σε εσάς και στους δέκτες. Δείτε και βιώστε μια άλλη οπτική και αντίληψη για τον εαυτό σας και τους γύρω.

Πρόγραμμα:
Συντονίστρια της βραδιάς η Μάντυ Καραμέρη, της Brands & Names Company.
Για το βιβλίο τοποθετείται με τις γνώσεις της η Σοφία Κουβελάκη, Ιδρύτρια και Διευθύντρια της Μ.Κ.Ο. Home project για τα ασυνόδευτα παιδιά, με προηγούμενη εμπειρία στα Ηνωμένα Έθνη (UN) και τη UNICEF.
Ακολουθεί «Εργαστήριο Σχέσεων» από τη Μαλαματένια Καϊντατζή. Στα 23 χρόνια ενασχόλησής της με την ολιστική Θεραπεία, προσφέρει αυτή την εμπειρία, που μπορείτε να εφαρμόσετε για εσάς και τους οικείους σας.

Στο βιβλίο «Σχέσεις, το Κάλλος της Δημιουργίας», η Μαλαματένια ξεκινά από εσένα και τελειώνει με εσένα.

Τόπος διεξαγωγής: Public Συντάγματος, 5ος όροφος
Δευτέρα 26/02/2024, ώρα 7 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης 6.30 μ.μ.

Βιογραφικό:
H Μαλαματένια Καϊντατζή αναζητώντας την ολιστική υγεία για τον εαυτό της, εφάρμοσε αρχαίες μεθόδους και μελέτησε πολλές παραδόσεις πριν αφιερωθεί πλήρως στη Θεραπευτική και στη μετάδοση αυτών των γνώσεων. Είναι εμπειρική σύμβουλους και ολιστική θεραπεύτρια συγκεντρώνοντας γνώσεις από Ινδία, Θιβέτ, Ταϊλάνδη και περιοχές της Ευρώπης και της Αιγύπτου. Στα 48 της, μετρά 21 χρόνια εμπειρίας στην ολιστική θεραπεία. Έχει δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα και εκπαιδευτικό σύστημα θεραπειών, την Ενεργονοητική. Είναι Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας & Έρευνας ΙΛΑΡΙΩΝ στην Κηφισιά (hilarion.gr). Δημιουργεί ειδικές κατασκευές με πηνία, μαγνήτες, ορυκτά, βότανα και γεωμετρικές συνθέσεις για την ενίσχυση της υγείας των θεραπευόμενών της, όπως και ειδικά αρώματα με συγκεκριμένες επιδράσεις πάνω στις νευρικές λειτουργίες και τη μνήμη.

Είναι ιδρύτρια των εκδόσεων Hilarion Publications και συγγραφέας των βιβλίων «Αισθήσεις, Η Γνώση της Ελευθερίας» και «Σχέσεις, Το Κάλλος της Δημιουργίας».

Το έργο της είναι γνωστό σε πολλές χώρες, καθώς έχει μαθητές στην Αμερική, την Ιρλανδία, την Ελβετία, την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία και διάφορα μέρη της Ελλάδος, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 3000 προσωπικές θεραπείες συνεδριών.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *