Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στον Δήμο Δομοκού

Γράφτηκε από
Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στον Δήμο Δομοκού

Με τη δωρεάν τοποθέτηση των πρώτων οκτώ ειδικών κάδων ξεκίνησε και τυπικά το πρόγραμμα  ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων του Δήμου Δομοκού σε συνεργασία με την εταιρεία EASTWESΤ.

Μέσω του προγράμματος, επιδιώκεται η περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς τη φιλοσοφία της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης αγαθών.

Η αποκομιδή και η μεταφορά των ανακυκλωμένων υλικών δεν θα επιβαρύνει το Δήμο και θα διενεργείται αποκλειστικά από την εταιρεία.

Οι χαρακτηριστικοί μωβ κάδοι τοποθετήθηκαν σε τρεις διαφορετικές κοινότητες του Δήμου με την προοπτική να προστεθούν επιπλέον κάδοι ανάλογα με την επιτυχία του εγχειρήματος.

Ειδικότερα κάδοι τοποθετήθηκαν σε τέσσερα σημεία στην κοινότητα Δομοκού (Εργατικές Κατοικίες, θέση Κοτρώνι, ΚΕΠ και Διοικητήριο), σε δύο σημεία στην κοινότητα Νέου Μοναστηρίου (πλησίον κεντρικής πλατείας, Δημοτικό Σχολείο) και σε δύο σημεία στην κοινότητα Ομβριακής (Δημοτικό Σχολείο, κεντρική πλατεία).  

Στους μωβ κάδους ανακύκλωσης μπορείτε να τοποθετήσετε μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πετσέτες, κρεμάστρες και κουβέρτες.

Τα προς ανακύκλωση είδη πρέπει να είναι τοποθετημένα σε κλειστές σακούλες.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *