Λάρισα: Έργα βελτίωσης οδοποιίας σε χωριά του Κισσάβου

Γράφτηκε από
Λάρισα: Έργα βελτίωσης οδοποιίας σε χωριά του Κισσάβου Λάρισα: Έργα βελτίωσης οδοποιίας σε χωριά του Κισσάβου                                            950x631

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τα ορεινά χωριά του Κισσάβου Σπηλιά-Ανατολή. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε συνολικό μήκος 6,5 χλμ και περιλάμβαναν καθαρισμό τάφρου, άρση καταπτώσεων, διαμόρφωση του εδάφους και αποκατάσταση ολισθήσεων. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 240.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους ανθρώπους που ζουν στα ορεινά και στους ανθρώπους που αγαπούν το βουνό υλοποιούμε έργα που ενισχύουν την άνετη πρόσβαση στο οδικό κύκλωμα Κισσάβου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ολοκληρώσαμε ένα έργο ουσίας που δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας, στηρίζει την κτηνοτροφία, διευκολύνει την πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες. Παράλληλα είναι ένα έργο που συμβάλλει στην καλύτερη επιτήρηση, πρόληψη και διαχείριση πιθανού κινδύνου από δασικές πυρκαγιές» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *