Βελτίωση οδικού δικτύου σε χωριά της Ελασσόνας

Γράφτηκε από

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο περιοχών της Ελασσόνας. Μέχρι στιγμής έχουν  ολοκληρωθεί εργασίες στο τμήμα που συνδέει την Εθνική Οδό Ελασσόνας-Δεσκάτης με την Εθνική Οδό Ελασσόνας-Κοζάνης και διέρχεται από τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι καθώς και στο τμήμα Πύθιο-Καλύβια.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό ερεισμάτων, ασφαλτόστρωση σε τμήματα των οδών σε συνολικό μήκος 14 χλμ, διαγράμμιση στο σύνολο των οδών και τοποθέτηση σήμανσης. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη σε περιοχές της Ελασσόνας ένα πρόγραμμα έργων ύψους 4 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας της» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συντηρούμε και βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο σε περιοχές με ισχυρή κτηνοτροφική δραστηριότητα και αγροτική παραγωγή. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που επιλύουν προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και διασφαλίζουν την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Βελτίωση οδικού δικτύου σε χωριά της Ελασσόνας                                                                                        2
Βελτίωση οδικού δικτύου σε χωριά της Ελασσόνας
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *