Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

Γράφτηκε από
Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο                                    950x1496

Μετά από απουσία δύο ετών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανοίγει  τις πύλες της την Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2022,  στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής», που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων και την προβολή τόσο της κρητικής διατροφής όσο και του πολιτισμού του τόπου μας. Φέτος οι εκδηλώσεις της Γιορτής Κρητικής Διατροφής είναι αφιερωμένες στους 30 αιώνες Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής» πραγματοποιείται  έκθεση τοπικών προϊόντων, στην οποία συμμετέχουν  Κρητικοί παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα (ελαιόλαδο, κρασί, τυροκομικά, φυτικά καλλυντικά κ.α), ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, γευσιγνωσίες κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιορτή Κρητικής Διατροφής θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 (ώρες λειτουργίας 19:00 – 23:00).

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αγροτική Ανάπτυξη · Τουρισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares