Φωκίδα: 3ος Ηνίοχος Δρόμος

Γράφτηκε από
Φωκίδα: 3ος Ηνίοχος Δρόμος 3

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 ο Δήμος Δελφών υποδέχεται το 2ο Sterea Run-3ος «Ηνίοχος Δρόμος», με τέσσερις διαφορετικές διαδρομές για μικρούς και μεγάλους. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηνίοχος», η διοργάνωση αποκτά χαρακτήρα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ενώ ο Δήμος Δελφών, σεβόμενος τις δύσκολες ώρες χιλιάδων συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες, αναβάλει την προγραμματισμένη μουσική εκδήλωση της βραδιάς καθώς και των επόμενων ημερών.

Ενημερωτικά, από τις 9:00 πμ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας θα συγκεντρώνονται εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.ά., κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι, είδη υγιεινής, καθώς και είδη ρουχισμού.

Με αφορμή το 2ο Sterea Run-3ος «Ηνίοχος Δρόμος» μετατρέπουμε τον αγώνα σε μια γέφυρα ανθρωπιάς προσφέροντας μια μικρή βοήθεια στους πλημμυροπαθείς.

Συνδιοργανωτές του αγώνα, που είναι ενταγμένος και στο πλαίσιο των «Φωκικών 2023», είναι ο Δήμος Δελφών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φωκίδας), ο Αθλητικός Σύλλογος «Ηνίοχος», οι Δημοτικές Ενότητες Άμφισσας και Ιτέας, οι Κοινότητες Άμφισσας, Ιτέας και Κίρρας, και η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, συμμετέχουν η Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας (Τροχαία Άμφισσας, Ιτέας), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας, Ιτέας, το Λιμεναρχείο Ιτέας και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γ.Γ.Α., της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *