Εκδήλωση για τα 15 χρόνια παρουσίας της Google στην Ελλάδα

Γράφτηκε από
Εκδήλωση για τα 15 χρόνια παρουσίας της Google στην Ελλάδα IMG 30 11 2023 9 303 950x633

Στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 15 χρόνια της Google στην Ελλάδα.

Στον κατάμεστο χώρο του Αιθρίου, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης και εκπροσώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τον VP of Engineering & Research της Google, Yossi Matias, σχετικά με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) σε κοινωνικά επωφελείς τομείς όπως η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ο μετασχηματισμός των υπηρεσιών υγείας, η αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, η πρόβλεψη ακραίων φυσικών φαινομένων και η πρόληψη φυσικών καταστροφών, ενώ θίχτηκαν και τα ηθικά ζητήματα που τίθενται από την πολυδιάστατη και ραγδαία ανάπτυξή της. Τη συζήτηση συντόνισε η κ. Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο της οδού Λένορμαν, το οποίο έχει εξ ολοκλήρου περιέλθει στη Βουλή των Ελλήνων από το 2000 και στεγάζει υπηρεσίες της, τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά, φιλοξενεί υψηλού επιπέδου δράσεις και εκδηλώσεις, με ένα ξεχωριστό ποιοτικό αποτύπωμα στην πολιτιστική, πνευματική και εκπαιδευτική ζωή της πρωτεύουσας και πέραν αυτής.

Βουλή των Ελλήνων

Κατηγορίες άρθρου:
Ανάπτυξη · Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *