Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από
Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στη Μεσσηνία FG0JLkjXwAkR8wx

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Μεσσηνίας συνελήφθησαν τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 38 και 44 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:

  • Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -13,8- γραμμαρίων, έτοιμες προς άμεση διακίνηση κι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -15- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
  • Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο που διέμενε, το οποίο χρησιμοποιούσε και ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -71,3- γραμμαρίων και ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *