Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από
Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στην Καλαμάτα

Ο Δημήτρης Μπάσης για ένα μοναδικό live την Τρίτη 27 Ιουνίου στην Προκυμαία της Καλαμάτας στις 21.00! Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε.Φάρις ξεκινούν το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023 στην Προκυμαία της Καλαμάτας με το Δημήτρη Μπάση.

Ο Δημήτρης Μπάσης, φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια – επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Μια συναυλία – αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα “Χαμοπούλια” μέχρι το “Κάθε Μέρα”,  “Τ’ανίκητα” και το «Φιλάω Σταυρό» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός” .

Μαζί του, η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιασεμάκι».

Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία. Την Τρίτη 27 Ιουνίου ο Δημήτρης Μπάσης μας υποδέχεται στην Προκυμαία της Καλαμάτας!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

KALLIOPE

Μαζί τους οι μουσικοί:

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος

Κιθάρα/Φωνή: Μιχάλης Ατσάλης

Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής

Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *