Συμμετοχή του ΑΚΟΛ σε αγώνες αεροβικής

Γράφτηκε από
Συμμετοχή του ΑΚΟΛ σε αγώνες αεροβικής                                                                          950x634

Την Κυριακή 29 Μαΐου το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας κατακλύστηκε από την παρουσία 140 αθλητριών με τους συνοδούς τους, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι τρίτοι διασυλλογικοί αγώνες αγωνιστικής αεροβικής Bee you-Bee fest με συμμετοχή 13 Συλλόγων και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Όμιλός μας.

Μετά από απουσία δύο ετών οι αθλήτριες εντυπωσίασαν με τα προγράμματά τους και δίκαια απόλαυσαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Την παράσταση έκλεψε η Εθνική ομάδα στην οποία μετέχει η αθλήτρια του ομίλου μας Μάγδα Μπάρλου, με την εκτέλεση του προγράμματος που θα παρουσιάσουν στους Μεσογειακούς αγώνες στη Μυρσίνη της Τουρκίας και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 12/06 στην Πορτογαλία. Επίσης για πρώτη φορά παρουσιάστηκε σε αγώνες το αγώνισμα aero compo.

Συμμετοχή του ΑΚΟΛ σε αγώνες αεροβικής
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Κωνσταντίνα Δήμα, Πρόεδρος της αεροβικής και ειδική γραμματέας της ΕΓΟ, η Αντιπερειφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπερειφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Περγαντάς και από το Δήμο της πόλης μας ο Αντιδήμαρχος Κ. Γιάννης Αποστόλου και ο κ. Μάριος Σάκκος.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα για την παραχώρηση του Κλειστού, τους υπαλλήλους του Δήμου, τον γιατρό του αγώνα κ. Γιάννη Περγαντά που αφιέρωσε όλη την ημέρα του για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, τους γονείς των αθλητριών μας, τον Ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό σύμβουλο του Ομίλου μας κ. Δημήτρη Πολύζο, την κ. Κομνά Κατερίνα για τη γραμματειακή υποστήριξη, την κ. Λένα Σύρου και τις προπονήτριές μας Λουκία Τσάπρα και Ειρήνη Αποστόλου.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός · Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *