Στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς στην ετήσια εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού

Γράφτηκε από
Στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς στην ετήσια εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού ao01

Με αφορμή την ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Άργους Ορεστικού, κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2023, οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς έκανε στοχευμένους ελέγχους Τάξης και Ασφάλειας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Επίσης, φροντίζουν για την παροχή πληροφοριών προς τους πολίτες και την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα γενικού αστυνομικού ενδιαφέροντος, καθώς  και για την επιτόπια εξυπηρέτησή τους σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αστυνομίας.

Με στόχο την παγίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, εντός του χώρου της εμποροπανήγυρης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή διενεργούνται πεζές και εποχούμενες περιπολίες Τάξης και Ασφάλειας, με σκοπό την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και την αποτροπή-πρόληψη έκνομων ενεργειών, όπως κλοπών-διαρρήξεων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς διανέμονται καθημερινά, καθ΄όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, ειδικά ενημερωτικά έντυπα (φυλλάδια) στους πολίτες με συμβουλές για την πρόληψη απάτης σε βάρος τους και την προστασία των οικιών τους από κλοπές.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *