Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στον Πειραιά

Γράφτηκε από
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στον Πειραιά

Λόγω εκτέλεσης ανυψωτικών εργασιών με τη χρήση τηλεσκοπικού γερανού, την 05-08-2023, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 18.00΄, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καραολή & Δημητρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανελλοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Πειραιά.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται επί της Καραολή & Δημητρίου με κατεύθυνση από Εθν. Μακαρίου /Λ. Ποσειδώνος Νέα Παραλιακή προς την οδό Πειραιώς:

Καραολή & Δημητρίου-(δεξιά) Κανελλοπούλου-(αριστερά) Ελ. Βενιζέλου–(δεξιά ή αριστερά) Πειραιώς.

Καραολή & Δημητρίου-(αριστερά) Μουράτη Ανδρέα-(δεξιά) Εμμανουηλίδη ή στην επόμενη κάθετο Κατσουλάκου – (δεξιά) Πειραιώς.

  • Για τα οχήματα που κινούνται επί της Πειραιώς και επιθυμούν να εισέλθουν στην Καραολή & Δημητρίου με κατεύθυνση από Πειραιώς προς Εθν. Μακαρίου / Λ. Ποσειδώνος Νέα Παραλιακή:

Πειραιώς-Επονιτών-(αριστερά) Μουράτη Ανδρέα ή στην επόμενη κάθετο Σοφιανοπούλου-(δεξιά) Καραολή & Δημητρίου.

Πειραιώς-(δεξιά) Ελ. Βενιζέλου-(δεξιά) Κανελλοπούλου-(αριστερά) Καραολή & Δημητρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *