Πραγματοποίηση 5ου Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ”ERKYNA CUP 2024” στη Λιβαδειά

Γράφτηκε από
Πραγματοποίηση 5ου Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ”ERKYNA CUP 2024” στη Λιβαδειά ERKYNA CUP 2024 950x510

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής – Erkyna Cup, που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά κατά το χρονικό διάστημα 1-4 Φεβρουαρίου 2024.

Για τέσσερεις ημέρες η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής χτύπαγε στην πόλη μας, όπου 60 Αθλητικοί Σύλλογοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουκρανία και την Ρωσία και περισσότερες από 700 αθλήτριες συμμετείχαν στους
αγώνες, ενώ παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Ολυμπιονίκες του αθλήματος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης ευχαρίστησε τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Λιβαδειάς για την εξαιρετική διοργάνωση των αγώνων, που επί σειρά ετών έχει καταφέρει να αναδείξει τον συγκεκριμένο
αγώνα σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας. Και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αθλητικούς συλλόγους, τους γονείς και κυρίως προς τις συμμετέχουσες αθλήτριες που με την επίπονη προπόνησή τους έχουν καταφέρει να πετύχουν πολύ υψηλές επιδόσεις.

Τόνισε ότι ο αγώνας διατηρεί αμείωτη τη δυναμική του με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να αυξάνονται οι συμμετοχές, γεγονός που συμβάλλει στην ενίσχυση της αθλητικής ταυτότητας του Δήμου μας.

Ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες υγεία και δύναμη και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το 2025.

Τις απονομές των μεταλλίων στις αθλήτριες έκαναν ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νότης Αγνιάδης και Βασίλης Ιωαννίδης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *