Ξεκινούν εργασίες για τον περιφερειακό δρόμο της Άμφισσας

Γράφτηκε από
Ξεκινούν εργασίες για τον περιφερειακό δρόμο της Άμφισσας                                                                                                             950x478

Ένα από τα κορυφαία έργα, απαίτηση ετών, για την Άμφισσα, ο περιφερειακός δρόμος της πόλης, εισέρχεται στο τελευταίο και πιο σημαντικό στάδιο αυτό της υλοποίησης, καθώς την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 5.070.000 ευρώ, για το οποίο έχει υπογραφεί σχετική Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)-ΣΑΕΠ 066 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών ενός σημαντικού έργου για την Άμφισσα, η πραγματοποίηση του οποίου ανοίγει το δρόμο για τη βελτίωση των μετακινήσεων αλλά και την ανάδειξη του Κάστρου. Ταυτόχρονα και για μία ακόμα φορά ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιο Δελμούζο για την καθοριστική συμβολή τους στην εξασφάλιση της πρόσθετης χρηματοδότησης που απαιτήθηκε μετά την επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης για τη δρομολόγηση του έργου.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *