Η Τροχαία Λάρισας δώρισε 2 παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024

Γράφτηκε από
Η Τροχαία Λάρισας δώρισε 2 παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024 ezgif 7 101c0db6d0 950x713

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δώρισε δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στη Λάρισα το 2024. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης των οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας και ακριβέστερα σε αυτά της ασφαλούς μετακίνησης παιδιών-επιβατών σε οχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, με την παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικού Διευθυντή Αγάπιου Χαρακόπουλου, η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομική Υποδιευθύντρια Αγγελική Ευαγγελίδη, και το προσωπικό του Τμήματος, σε μία συμβολική κίνηση, παρέδωσαν με ιδιαίτερη χαρά, δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στους γονείς δίδυμων κοριτσιών, ως τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν στην πόλη της Λάρισας με την έλευση του 2024, με την ευχή για ασφαλείς και αναίμακτες μετακινήσεις.

Ευτυχείς γονείς των παιδιών, κάτοικοι σε περιοχή του ν. Λάρισας, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες το φθινόπωρο του 2023, ευχαρίστησαν εγκάρδια την Διοικήτρια και το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας για αυτή την ιδιαίτερη χειρονομία, ευχόμενοι υγιείς και ασφαλείς υπηρεσίες.

Μάλιστα, σε μία συγκινητική πράξη ευγνωμοσύνης από την πλευρά τους, με παράλληλο μήνυμα επικρότησης τέτοιων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ευαισθητοποίηση για τα θέματα οδικής ασφάλειας, οι γονείς είχαν μαζί τους τις κορούλες τους που έκλεψαν, φυσικά, τις εντυπώσεις!

Με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζουμε σε όλους τους οδηγούς και χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *