Η Ελληνική Αστυνομία συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Γράφτηκε από

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της εθελοντικής της δράσης, πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη υγιεινής, κ.ά.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ειδών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Αστυνομικής Ακαδημίας, τα οποία μεταφέρθηκαν από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική.

Τη διαδικασία παρακολούθησαν από κοντά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην Αστυνομική Ακαδημία, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ανιδιοτελή προσφορά τους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

Μάλιστα επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ανάλογες δράσεις, παρέχοντας συνδρομή και βοήθεια σε κάθε πολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη, καθώς και το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό της.

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *