Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Χολαργό

Γράφτηκε από
Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Χολαργό                                                                                                    950x682

Μετά το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου Παπάγου το οποίο εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους περίπου 800 χιλιάδων ευρώ και παραδόθηκε στους πολίτες πριν από λίγες μέρες, χθες εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Χολαργού.

Το Γήπεδο αναβαθμίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ. Ειδικότερα έγινε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού αλλά και τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Χολαργού.

Ο Δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος αφού επισήμανε ότι και αυτό το γήπεδο στο Χολαργό εκσυγχρονίστηκε με τη συμβολή της Περιφέρειας και ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στήριξη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατά τη θητεία του έγιναν σημαντικά έργα που άλλαξαν την όψη της Αττικής.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

Μετά από το νέο σύγχρονο γήπεδο Παπάγου το οποίο παραδώσαμε στα παιδιά μας πριν από λίγες μέρες, σήμερα εγκαινιάζουμε και το νέο Γήπεδο ποδοσφαίρου εδώ στο Χολαργό, για να αθλούνται και να το χαίρονται οι  δημότες και τα παιδιά μας. Πρόκειται για δύο αθλητικές υποδομές, κρίσιμες για την πόλη, οι οποίες υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει στην επένδυση σε έργα με ισχυρό αθλητικό πρόσημο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο για την πολύ εποικοδομητική συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του».

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *