Γ. Οικονόμου: Στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΔ με ιστορικά στελέχη από τους κόλπους των απόστρατων αξιωματικών

Γράφτηκε από
Γ. Οικονόμου: Στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΔ με ιστορικά στελέχη από τους κόλπους των απόστρατων αξιωματικών 1

Στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συνάντησα και συνομίλησα, το απόγευμα της Πέμπτης, με ιστορικά στελέχη από τους κόλπους των απόστρατων αξιωματικών.

Στελέχη, τα οποία πρόσφεραν από διάφορες θέσεις στην Παράταξή μας και την Πατρίδα μας με μοναδικό γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα και τη διαφύλαξή τους.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η Παράταξη που στηρίζει έμπρακτα τις Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους. Αυτό πράξαμε και στην πρώτη μας τετραετία με σεβασμό στους ανθρώπους των Σωμάτων μας, ώστε να χαλυβδώσουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Λίγες ώρες πριν από τις κομβικές εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου αυτό που διαπίστωσα από τις συνομιλίες μας και αποτελεί κοινό τόπο είναι το ξεκάθαρο μήνυμα: Μαζική προσέλευση στις κάλπες αυτή την Κυριακή. Γιατί η ανοδική πορεία της χώρας στις διεθνείς μας σχέσεις με την ενίσχυση του γεωστρατηγικού και γεωπολιτικού μας αποτυπώματος περνά μόνο μέσα από την ασφαλή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στην αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *