Γ. Οικονόμου: Καλούμε τους συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα να προσέλθουν μαζικά στη νέα κάλπη για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Γράφτηκε από
Γ. Οικονόμου: Καλούμε τους συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα να προσέλθουν μαζικά στη νέα κάλπη για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 3 photo 950x713

Στα Λουτρά Υπάτης, τις Μεξιάτες και τις Κομποτάδες, το απόγευμα της Δευτέρας, συνάντησα κατοίκους των χωριών μας και μιλήσαμε για όσα τους απασχολούν ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα και σε όλη τη χώρα να προσέλθουν μαζικά και στη νέα κάλπη, για να στείλουν δυνατό, ακόμη πιο εμφατικά, το μήνυμα για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Παρακολούθησα δια ζώσης την εκδήλωση αποτίμησης του εκπαιδευτικού έργου του 16ου Πειραματικού Σχολείου Λαμίας στη σχολική χρονιά που αφήνουμε πίσω μας. Με εκπαιδευτικές ημερίδες, επιμορφώσεις για τη χρήση νέων τεχνολογιών, εργαστηριακά μαθήματα και δραστηριότητες που εφάπτονται της τέχνης, τα πειραματικά σχολεία προτάσσουν τον καινοτόμο χαρακτήρα τους και δείχνουν το δρόμο για την εξελικτική διαδικασία της εκπαίδευσης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *