Αργολίδα: Ανάγκη σήμανσης τμήματος του οδικού δικτύου για κίνδυνο απο διέλευση αγρίων ζώων

Γράφτηκε από
Αργολίδα: Ανάγκη σήμανσης τμήματος του οδικού δικτύου για κίνδυνο απο διέλευση αγρίων ζώων                            950x633

Αποτελεί αναγκαιότητα η κατάλληλη σηματοδότηση τμήματος του οδικού δικτύου στην Αργολίδα για τον κίνδυνο ατυχήματος / δυστυχήματος λόγω αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων.

Αυτό σημειώνει η ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αργολίδας σε έγγραφό της το οποίο απευθύνει προς την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας, κοινοποιώντας το παράλληλα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, αλλά και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Οι περιοχές που αναφέρονται στο πιο πάνω έγγραφο είναι στο τμήμα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας “από Δερβενάκια μέσω της οδού αρχαιολογικών χώρων έως και την Νέα Τίρυνθα (κόμβος πλησίον εργοστασίου Μπαλακανάκη)”, όπου -όπως τονίζεται- παρατηρείται έντονη αύξηση του πληθυσμού των αγριοχοίρων, η οποία καθιστά, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, επικίνδυνη την οδήγηση στο εν λόγω τμήμα.

Κατηγορίες άρθρου:
Αγροτική Ανάπτυξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *