Ανακοίνωση για την κακοκαιρία στη Βοιωτία

Γράφτηκε από
Ανακοίνωση για την κακοκαιρία στη Βοιωτία                                           950x449

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καιρικό φαινόμενο «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» από τις βραδινές ώρες και οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται έως σήμερα σε πολλές περιοχές του Νομού. Η Πολιτική Προστασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και τα πληρώματα, συνεχίζουν να επιχειρούν 35 μηχανήματα και αλατιέρες έως και τώρα στην Επαρχία Λιβαδειάς στα σημεία: Λιβαδειά-Κάστρο-Ακραίφνιο-Κόκκινο, Αλίαρτος-Ακραίφνιο, Κορώνεια, Άγιος Γεώργιος, Αγία Τριάδα, Αγία Άννα, Αλίαρτος-Λιβαδειά, Λιβαδειά-Αράχωβα, Δίστομο-Στείρι-Κυριάκι, Ανάληψη, Δίστομο-Άσπρα σπίτια-Αντίκυρα, Δίστομο-Δεσφίνα, Αράχωβα προς Δελφούς όρια Νομού, Αράχωβα – Λιβάδι, καθώς και στην περιοχή των Δερβενοχωρίων στα σημεία: Πύλη-Οινόη όρια νομού, Σκούρτα-Πύλη-Άγιος Θωμάς, Πύλη-Καμάρι, Πύλη-Δάφνη όρια νομού, Νεοχωράκι, Καλλιθέα, Ασσωπία, Θήβα-Ελευσίνα όρια νομού και η κίνηση διεξάγεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

«Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας παρά τα παρατεταμένα φαινόμενα και την κόπωση συνεχίζει να επιχειρεί σε όλο το νομό, για τον απόλυτο συντονισμό και την υλοποίηση του σχεδίου αποχιονισμού και ρίψης άλατος, με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί και κανένα χωριό αποκλεισμένο.

Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *