Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου

Γράφτηκε από
Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου                                   1

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανάθεση σε μένα των καθηκόντων του Αναπληρωτή Υπουργού στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα στο χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού. Διαδέχομαι τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος πρόσφερε πολλά την προηγούμενη τετραετία.

Αρχή μου είναι ότι είμαι υποχρεωμένος να ξεπεράσω και να βελτιώσω τον εαυτό μου στη διάρκεια της θητείας μου, ώστε να προσφέρουμε στους αθλητές και τις αθλήτριές μας τις βέλτιστες συνθήκες, ενόψει μάλιστα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Να προσφέρουμε το καλύτερο ευρύτερα στον ελληνικό λαό που αθλείται. Τιμώντας την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και την ισχυρή εντολή που έδωσαν τόσο οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στη Νέα Δημοκρατία όσο και οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μου στη Φθιώτιδα σε μένα. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να αναβαθμίσει το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού και να το υπαγάγει στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού είναι δηλωτική στη στόχευσή της. Ο αθλητισμός χρειάζεται να συνδεθεί εντονότερα με την αγωγή και την παιδεία.

Η Ελλάδα, ως το λίκνο του αθλητισμού, έδωσε και έχει ακόμη πολλά να δώσει στον τομέα αυτό διεθνώς και χρειάζεται να κάνουμε το παν ώστε να καταστεί σημείο αναφοράς του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος. Με πολλή και οργανωμένη δουλειά θα πάμε μπροστά, πιο δυνατά ακόμα. Γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών, αυτή είναι η επιθυμία του Πρωθυπουργού και αυτό είναι το χρέος μας στην Πατρίδα μας και τη νεολαία μας.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός · Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *