Ίλιον: Πλήθος κόσμου στη Λευκή Νύχτα

Γράφτηκε από

Η καρδιά της Αττικής χθες το βράδυ χτυπούσε στο Ίλιον, στη Λευκή Νύχτα. Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες, καταναλωτές και χιλιάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι μουσικές παραστάσεις, τα καλλιτεχνικά και χορευτικά δρώμενα, η έκθεση βιβλίου και σειρά εκδηλώσεων σε 10 πλατείες του Ιλίου, προσέλκυσαν χιλιάδες πολίτες οι οποίοι στήριξαν την τοπική αγορά και ταυτόχρονα διασκέδασαν.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης και στελέχη της Περιφέρειας Αττικής με την παρουσία τους σηματοδότησαν τη βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια σε τέτοιες τοπικές δράσεις που ενισχύουν το Επιχειρείν και αναβαθμίζουν τον Πολιτισμό.

Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε έμπρακτα στην μεγάλη αυτή γιορτή με την επιχορήγηση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού του επισήμανε ότι “οι Λευκές νύχτες είναι ένα θεσμός στον οποίο πιστεύει και στηρίζει διαχρονικά από τότε που ήταν δήμαρχος στο Μαρούσι. «Οι λευκές νύχτες είναι ένας θεσμός ο οποίος αξίζει τη στήριξή μας καθώς συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς και του επιχειρείν ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να διασκεδάσουν και να απολαύσουν αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις με μουσική, χορό και καλλιτεχνικά δρώμενα. Πιστεύω σε αυτό το θεσμό και θα συνεχίσω να τον στηρίζω και ως Περιφερειάρχης».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πλήθος κόσμου που κατέκλεισε τις 10 πλατείες του δήμου και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, όλους τους συντελεστές της Λευκής Νύχτας, αλλά και τους πολίτες οι οποίοι με τη δυναμική τους παρουσία επιβεβαιώνουν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου ο οποίος συνεχάρη Γ. Πατούλη, τον Δήμαρχο και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης καθώς με αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουν στην ενίσχυση του επιχειρείν.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος και Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Μ. Αγγελοπούλου, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», Β. Λώλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Γρέντζελος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι,  κ.α.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων στην κεντρική σκηνή τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Σταρόβα, είχε γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο, μουσικοχορευτικές παραστάσεις κ.α..

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *