Έξυπνο ηλιακό παγκάκι στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας

Γράφτηκε από
Έξυπνο ηλιακό παγκάκι στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας


Δωρεάν διασύνδεση στο διαδίκτυο και φόρτιση για τις ηλεκτρονικές συσκευές, παρέχει το έξυπνο ηλιακό παγκάκι που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Διοικητηρίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι, που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Διοικητηρίου επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, λειτουργεί αποκλειστικά με καθαρή ηλιακή ενέργεια με τη χρήση φωτοβολταϊκών, η οποία αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει διακριτικό νυχτερινό φωτισμό (LED) καθώς επίσης σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας καθίσματος (ενεργοποίηση στους 35Ο C).

Το παγκάκι διαθέτει δυο ασύρματους (QI) και τέσσερις ενσύρματους (θύρες USB) φορτιστές καθώς και διασύνδεση στο διαδίκτυο μέσω 4G wifi hotspot με ταχύτητα έως 150 Mbps. Έτσι, οι χρήστες, εκτός από το να καθίσουν και να ξεκουραστούν, θα έχουν τη δυνατότητα  να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και με τους δυο διαθέσιμους τρόπους, ακόμα και να εργαστούν με τις έξυπνες ηλεκτρονικές τους συσκευές (Smartphones, Laptops, Tablets), αφού συνδεθούν στο hotspot REGION_WESTERN_GREECE_FREE_WIFI της ΠΔΕ.

Πέραν του ηλιακού παγκακιου, στους εξωτερικούς χώρους του Διοικητηρίου, το τελευταίο διάστημα, έχουν τοποθετηθεί 8 ακόμα παγκάκια (συμβατικά), 4 στην πλευρά της «28ης Οκτωβρίου» και 4 στην πλευρά της κύριας εισόδου, επί της οδού «Μανωλοπούλου».

Έξυπνο ηλιακό παγκάκι στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *