Άμεση εξιχνίαση κλοπών στη Μήλο

Γράφτηκε από
Άμεση εξιχνίαση κλοπών στη Μήλο

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν το Σαββατοκύριακο (18/19 Νοεμβρίου 2023) και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Για την υπόθεση συνελήφθη μία αλλοδαπή για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Δράστες των κλοπών είναι δύο αλλοδαποί, ομοεθνείς της συλληφθείσας, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διάπραξη κλοπών από κοινού και πρόκληση φθορών.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, οι δύο δράστες το περασμένο Σαββατοκύριακο:

  • Παραβίασαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από το οποίο αφαίρεσαν αντικείμενα
  • Αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσαν φθορές
  • Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και αφαίρεσαν τιμαλφή
  • Παραβίασαν αποθήκη και αφαίρεσαν εργαλεία

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, κοσμημάτων και εργαλείων βρέθηκαν στην κατοικία της αλλοδαπής, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και αναζητήσεων εντοπίσθηκαν οι δύο ακόμα αλλοδαποί δράστες. Όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος τους ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παρόμοιες υποθέσεις κλοπών.

Τα τιμαλφή που είχαν αφαιρέσει βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα-θαμμένα σε αγροτεμάχιο, κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ σε βάρος της συλληφθείσας κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στη χώρα της.

Άμεση εξιχνίαση κλοπών στη Μήλο
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *