Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς

Γράφτηκε από
Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς                                                               950x634

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς που κατάφερε να αποσπάσει 7 βραβεία στους 5ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών
Εργαστηρίων, στην Σπερχειάδα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου και συμμετείχε με την παράσταση των 2 μονόπρακτων «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του Luigi Pirandello και «Η Εβραία» του Bertolt Brecht, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαλάμπρου.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι ηθοποιοί του Ομίλου: Δημήτρης Λεβέντης, Δημήτρης Λιάπης και η Ελένη Καλομοίρη και διακρίθηκαν ο Δημήτρης Λεβέντης, ο οποίος κέρδισε τα βραβεία του πρώτου ανδρικού ρόλου και της μουσικής επιμέλειας στο: «ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του L. Pirandello καθώς και το βραβείο “ο αγαπημένος του κοινού”.

Επίσης, ο Θανάσης Δημόκας απέσπασε το βραβείο φωτισμού, ο Σπύρος Γουργιώτης της σκηνογραφίας, ο Πάνος Δημητρέλος για τη μουσική σύνθεση στην «Εβραία» του B. Brecht και ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς για το Πρόγραμμα.

Ο κ. Ταγκαλέγκας εύχεται στον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς να συνεχίσουν την αξιόλογη προσφορά τους συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και παραστάσεις με σκοπό την ενίσχυση, προβολή και την προώθηση του. πολιτισμού και των γραμμάτων και τόνισε την υποστήριξη του Δήμου σε κάθε τους προσπάθεια.

Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares