Καλαμαριά: Δωρεάν προληπτική εξέταση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

Γράφτηκε από
Καλαμαριά: Δωρεάν προληπτική εξέταση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής                                                      950x447

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχουν ως βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων, με βάση το πρωτόκολλο που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και  για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες πως η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές.

Στο πλαίσιο της προαγωγής και προάσπισης της Δημόσιας υγείας το ΚΕΠ Υγείας θα υλοποιήσει πρόγραμμα  για την πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής.

Ο προληπτικός έλεγχος Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/06/2022, στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμαριάς και ώρες 15:30 -21:00 υπό την ιατρική επίβλεψη του έμπειρου επιστήμονα  κου Ιωάννη Παπαδημητρίου.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κατοίκους από 40 ετών και πάνω. Προϋπόθεση να εγγραφούν ή να είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΕΠ Υγείας.

Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα του ΚΕΠ Υγείας 2313314499 και 2313314498.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares