Χαιρετισμός Λευτέρη Αυγενάκη στην τελετή έναρξης των αγώνων World Boccia Challenger 2023

Γράφτηκε από
Χαιρετισμός Λευτέρη Αυγενάκη στην τελετή έναρξης των αγώνων World Boccia Challenger 2023 World Boccia Challenger 2023 950x536

Τη σημασία των αγώνων  World Boccia Challenger 2023, που αποτελούν μέρος της προκριματικής διαδικασίας για  τους Παραολυμπιακούς του Παρισιού το 2024 και φιλοξενούνται  στο Ηράκλειο από 20 έως και 28 Οκτωβρίου, επισήμανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη σημερινή τελετή έναρξης.

Ο ΥπΑΑΤ, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση καλωσόρισε τους αθλητές στο Ηράκλειο της Κρήτης, «στον τόπο, που», όπως τόνισε, «έχει φιλοξενήσει δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις και που σήμερα έχουμε την τιμή να ξεκινάει η φιλοξενία ενός κορυφαίου αθλήματος το οποίο απαιτεί πειθαρχία και πάνω απ΄ όλα ευστροφία και σύστημα. Ένα σύστημα που τελικά  δίνει τη δυνατότητα να αποδώσετε σε ένα άθλημα ακριβείας».

Ο υπουργός ευχήθηκε στους αθλητές και στους συντελεστές της διοργάνωσης να έχουν ευχάριστη παραμονή και να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα, μέσα από μια διοργάνωση που είναι η κορυφαία, λίγο πριν από τους παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης βράβευσε τον Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνολική του προσφορά στο ελληνικό Παραολυμπιακό κίνημα ως υφυπουργός αθλητισμού.

Ο ΥπΑΑΤ  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, επισημαίνοντας ότι είχαν εξαιρετική συνεργασία στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού που υπηρέτησε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια  τονίζοντας ότι οι αναμνήσεις από αυτήν την καλή συνεργασία παραμένουν χαραγμένες στην καρδιά του.

Κατηγορίες άρθρου:
Αγροτική Ανάπτυξη · Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *