Φωτισμός με Led στους Δελφούς

Γράφτηκε από
Φωτισμός με Led στους Δελφούς                       Led                           950x1267

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου Led στην Κοινότητα Δελφών, ένα έργο που αλλάζει αισθητικά την εικόνα της περιοχής παρέμβασης, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου.

Το έργο με τίτλο «Συντήρηση και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου Led Κοινότητας Δελφών», προϋπολογισμού 22.825,47 ευρώ, αφορούσε στη συντήρηση 52 συνολικά ιστών, καθώς και στην αντικατάσταση του φωτιστικού σώματος με νέα τεχνολογίας LED (τύπου φανάρι), τα οποία βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού Άμφισσας -Δελφών, αλλά και της οδού προς το Τουριστικό Περίπτερο Παβίλλιον στην Κοινότητα των Δελφών.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου πραγματοποιήθηκε:

  1. Αφαίρεση των φωτιστικών σωμάτων από την κορυφή του εγκατεστημένου ιστού με όλο τον εξοπλισμό του (λυχνία, κάτοπτρο κτλ) και παράδοσή τους στην αποθήκη του Δήμου Δελφών.
  2. Απόξεση των παλαιών χρωμάτων του ιστού, αποκατάσταση των φθορών του και εφαρμογή τελικής βαφής σε χρώμα που υπέδειξε η αρμόδια Δ/νση.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικού σώματος τύπου ZINLUX Corona LED 40W και 4000K.
  4. Σύνδεση τους με το υφιστάμενο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Δελφών, κ. Χρύσα Σεγκούνη, με δήλωσή της σημειώνει: «Ένα έργο με πολλαπλά οφέλη έγινε πράξη. Ο Δήμος Δελφών, μέσω της συγκεκριμένης παρέμβασης, αναβαθμίζει σημαντικά το φωτισμό της περιοχής, ταυτόχρονα όμως προχωρά σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, βελτιώνει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, ενώ επίσης μειώνει αισθητά και το κόστος λειτουργίας του. Ο Δήμος Δελφών αλλάζει καθημερινά και η Κοινότητα Δελφών είναι συνοδοιπόρος σε αυτή την πορεία».

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *