Παρεμβάσεις στην πλημμυροπαθή Μπάρα του Δήμου Τρικκαίων για βελτίωση υποδομών

Γράφτηκε από
Παρεμβάσεις στην πλημμυροπαθή Μπάρα του Δήμου Τρικκαίων για βελτίωση υποδομών mpara2a 950x713

Άμεσες παρεμβάσεις και στην περιοχή της Μπάρας ξεκινά ο Δήμος Τρικκαίων για να βελτιώσει τις υποδομές.
Το θέμα έθεσαν στον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, κάτοικοι της περιοχής που αντιμετώπισε εξαιρετικά μεγάλο θέμα από τη θεομηνία Daniel. Οι κάτοικοι έθεσαν επίσης σειρά ζητημάτων σε σχέση με όσα είναι άμεσα για τους ίδιους και τις περιουσίες τους.

Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα ήρεμο πλαίσιο συνεννόησης και διαλόγου, με στόχο να βρεθεί λύση άμεσα στην περιοχή, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοικοι, κάτι που κατανόησε απόλυτα ο Δήμαρχος.

Ο κ. Σακκάς εξήγησε αναλυτικά και με έγγραφα τα όσα αφορούν τόσο τη δραστηριότητα του Δήμου γενικότερα κατά τη θεομηνία όσο και στη συνέχεια με τα ειδικότερα ζητήματα που ανακύπτουν.

Πρόσθεσε, δε, ότι άμεσα ξεκινούν αναγκαίες παρεμβάσεις στην περιοχή, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα τεχνικής φύσης που υπάρχουν ή δημιουργήθηκαν από την πλημμύρα. Οι παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων θα γίνουν σε άμεση συνεννόηση με τους κατοίκους, ενώ στην όλη προσπάθεια θα υπάρχει πρόσθετη στήριξη από το τοπικό τμήμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *