Το φυσικό αέριο έφτασε στη Χαλκίδα!

Γράφτηκε από
Το φυσικό αέριο έφτασε στη Χαλκίδα!                         950x697

Η Enaon EDA, η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων, θυγατρική της Enaon, ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία κατά την οποία η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών θα βρίσκεται στη Χαλκίδα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00-20:00 στη θέση “Στρογγυλό” επί της παραλιακής οδού Βουδούρη, στη Χαλκίδα.

Οι πολίτες της Χαλκίδας μπορούν να ενημερωθούν από στελέχη της Enaon EDA, που θα βρίσκονται στην κινητή μονάδα της εταιρείας, για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης, καθώς και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή.

Η Enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 216 2000 401- 5 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer_support@ena–on.gr.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Ενέργεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *