Σφραγίστηκε το Γηροκομείο Κορυδαλλού

Γράφτηκε από
Σφραγίστηκε το Γηροκομείο Κορυδαλλού                                                                       950x1266

Με έξι ασθενοφόρα που μίσθωσε η Περιφέρεια Αττικής απομακρύνθηκαν σήμερα το πρωί, παρουσία και της Αστυνομίας, 9 ηλικιωμένοι που διέμεναν στο γηροκομείο Κορυδαλλού και μεταφέρθηκαν με απόλυτη ασφάλεια στο Γηροκομείο Αθηνών, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας και συνεννόησης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Συνολικά θα μεταφερθούν στο Γηροκομείο Αθηνών 11 ηλικιωμένοι για τους οποίους δεν υπήρξε μέριμνα για την απομάκρυνση τους από συγγενικά τους πρόσωπα. Δύο εξ΄αυτών έχρηζαν ιατρικής περίθαλψης και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο Κορυδαλλού απομακρύνθηκαν από τους συγγενείς τους.

Στο Γηροκομείο Αθηνών μετέβη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Δομής Σ. Χαμακιώτη και τον Γενικό Διευθυντή της Δομής Κ. Σολδάτο για τη κλινική κατάσταση των ηλικιωμένων που μεταφέρθηκαν, και που όπως επισήμαναν είναι αρκετά καλή,  ενώ επισκέφθηκε και τους χώρους που θα φιλοξενηθούν. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο.

Σφραγίστηκε το Γηροκομείο Κορυδαλλού                                                                       1
Σφραγίστηκε το Γηροκομείο Κορυδαλλού                                                                       2
Σφραγίστηκε το Γηροκομείο Κορυδαλλού                                                                       3
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *