Ρέθυμνο: Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2022

Γράφτηκε από
Ρέθυμνο: Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2022                                                       2022

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθούν τα «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2022» στην Πλατεία Μικρασιατών του Ρεθύμνου. Η παγκρήτια αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ηθικό αυτουργό της ίδρυσης του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, πολιτικό-ανθρωπιστή  Παύλο Ι. Βαρδινογιάννη.

Το φετινό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συναυλία με τον Μιχάλη Κουνάλη και το συγκρότημα του, μαζί τους η Στέλλα Σειραγάκη. Χοροί και ριζίτικα τραγούδια από τον Όμιλο Βρακοφόρων. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και θα τιμηθεί ο επί 30 χρόνια Πρόεδρος μας, Στέλιος Κιαγιαδάκης. Ο άνθρωπος που ταξίδεψε  τον πολιτισμό της Κρήτης μας στα πέρατα του κόσμου με περισσά λεβεντιά και δικαίως του αποδόθηκε από τον κρητικό λαό, ο τίτλος του «πρεσβευτή».

Η φετινή εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα, την συνδιοργάνωση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης & της Περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Επίσης είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και του Δήμου Αθηναίων.

Μεγάλοι υποστηρικτές: Motoroil, Cosmote, Elounda Hotels, Aegean Airlines.

Η είσοδος για τους πολίτες θα είναι ελεύθερη.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *