Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Δήμων Ωρωπού και Τανάγρας

Γράφτηκε από
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των Δήμων Ωρωπού και Τανάγρας erga 950x634

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τη χ/θ 59,400 έως τη χ/θ 62,900, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού και Τανάγρας, κατά το χρονικό διάστημα 22-1-2024 έως 30-3-2024, από κάθε Δευτέρα έως και Παρασκευή κατά τις ώρες 19.00 έως 07.00 της επομένης, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από 07:00 ώρα της 15- 3-2024 έως και 19.00 ώρα της 19-3-2024 και από 07:00 ώρα της 22-3-2024 έως και 19.00 ώρα της 26-3-2024, ως εξής:

Φάση Α’

Ασφαλτικές εργασίες στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τη χ/θ 59,400 έως τη χ/θ 62,900, στον κλάδο προς Λαμία.

  • Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας  του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. στον κλάδο προς Λαμία και διεξαγωγή της κυκλοφορίας σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και σε τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Φάση Β’

Ασφαλτικές εργασίες στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στη Λ.Ε.Α. από τη χ/θ 54,600 έως τη χ/θ 62,900, στον κλάδο προς Λαμία.

  • Αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Λαμία και διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Φάση Β1’

Ασφαλτικές εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και τη Λ.Ε.Α. (Α/Κ Οινοφύτων) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

  • Ολικός Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Λαμία του Α/Κ Οινοφύτων χ/θ 55,690.

Για τους χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Οινοφύτων προς Λαμία, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται από τον Η/Κ Σχηματαρίου μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου.

Για τους χρήστες που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Οινοφύτων προς Λαμία, η έξοδος θα γίνεται από τον προηγούμενο Α/Κ (Α/Κ Μαλακάσας).

Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών, ο χώρος στάθμευσης στη Χ.Θ. 59,400, στον κλάδο προς Λαμία θα κλείνει προσωρινά με κώνους και θα καλύπτεται η σχετική σήμανση. Σημειώνεται ότι κάθε τμήμα που ασφαλτοστρώνεται θα παραδίδεται σε κυκλοφορία με στίξη (δηλαδή άνευ διαγράμμισης) για διάστημα κατ’ ελάχιστον 7 ημερών, ενώ οι εργασίες διαγράμμισης θα εκτελούνται το νωρίτερο 7 ημέρες από την ημερομηνία διάστρωσης στο πλαίσιο των ασφαλτικών εργασιών. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας) και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Το μέγιστο μήκος αποκλεισμού δεν θα ξεπερνά τα 5 χλμ., ενώ θα υπάρχει ζώνη προειδοποίησης 800 μ..

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *