Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3×3 Master Series Πειραιάς 2023

Γράφτηκε από
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 3×3 Master Series Πειραιάς 2023 3  3 Master Series                  2023 950x505

Με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου και την παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3×3 Master Series ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023 το περασμένο Σαββατοκύριακο, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ, συμμετείχαν όλες οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, όλων των ηλικιών που αγωνίζονται στο 3×3 Master Series, καθώς και 70 μεγάλες ομάδες μπάσκετ απ’ όλη την Ελλάδα.

vlachakos-3x3  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 3×3 Master Series Πειραιάς 2023 IMG 9992 300x200

Περισσότερα από 750 άτομα επισκέφθηκαν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο ήταν μια συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και είχε την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής.

Το 3×3 Master Series ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023 αποτελεί τον τέταρτο σταθμό μιας σειράς πέντε τουρνουά 3×3, η οποία έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3×3 World Tour στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας, για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην ηλικιακή κατηγορία Men+18.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

3x3-dhlwsh-morali  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 3×3 Master Series Πειραιάς 2023 IMG 9978 200x300

«Ο Πειραιάς συνεχίζει τη δυναμική του πορεία και στον τομέα του αθλητισμού, με μια ακόμη σημαντική διοργάνωση. Το 3×3 Master Series ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023 είναι μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, στην οποία συμμετείχαν 70 μεγάλες ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, με αθλητές υψηλού επιπέδου που αγωνίστηκαν μπροστά από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο. Ο Πειραιάς έχει αποδείξει πλέον ότι είναι μια πόλη, η οποία μπορεί να διοργανώσει ή να φιλοξενήσει με επιτυχία κορυφαία αθλητικά events, κάτι το οποίο επιδιώκουμε και δουλεύουμε συστηματικά.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το κέντρο της πόλης μας γέμισε από εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του 3×3 Master Series ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023.

Ως μια πόλη με μεγάλη αθλητική ιστορία θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δράσεις, οι οποίες φέρνουν τους πολίτες και ειδικά τους νέους πιο κοντά στον αθλητισμό, γεγονός που αποτελεί ζητούμενο για τη Δημοτική μας Αρχή.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Ιωσήφ Βουράκη και τον Ο.Π.Α.Ν. που είχε τη συνδιοργάνωση, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την άρτια συνεργασία».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

vourakis-3x-3  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 3×3 Master Series Πειραιάς 2023 IMG 0003 300x200

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε μέσα από πολύ σκληρή, συλλογική και προσωπική δουλειά και μετά από μεγάλη προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε ακόμα μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στο κέντρο του Πειραιά. Το γεγονός ότι περισσότερα από 750 άτομα επισκέφθηκαν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, στο οποίο μάλιστα συμμετείχαν πάνω από 70 μεγάλες ομάδες μπάσκετ, όχι μόνο μας δικαιώνει αλλά αποδεικνύει και την πολλή και σωστή δουλειά που έχουμε κάνει.

Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε μεγάλες δράσεις αθλητισμού, πολιτισμού και όχι μόνο. Ο Πειραιάς έχει γίνει πλέον προορισμός για όλους και σε όλους τους τομείς».

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *