Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαραθώνα λόγω αγώνα

Γράφτηκε από
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαραθώνα λόγω αγώνα

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «8ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα» την Κυριακή 1-10-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Μαραθώνα, ως εξής:

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της συμβολής της με την οδό Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄-10.30΄.
    Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα, θα διεξάγεται ως εξής: Δημοκρατίας – Αρτέμιδος – Φειδιππίδου, όπου θα υπάρχει δυνατότητα  κάθετης διέλευσης οχημάτων.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Σάββα Τζιλάβη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄.

      Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σάββα Τζιλάβη και της Λ. Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.30΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα: δεξιά Παπαπολίτη – αριστερά Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης).

– Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Διόνυσο και Πεντέλη: αριστερά οδός 102 (προς Αγ. Εφραίμ).

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων (Τύμβος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄- 10.30΄.

     Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

  • Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄.

Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα  θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω λεωφόρους και οδoύς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *