Δράσεις του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς

Γράφτηκε από
Δράσεις του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε τις υπηρεσίες του μέσω των εθελοντών του. Πλούσια η δράση των εθελοντών μας, τους οποίους θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γιατί συνεχίζουν να κάνουν την αγάπη τους δράση και μέσα από την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους συνανθρώπους μας

  • Κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήμασταν συν διοργανωτές στα πλαίσια του «ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2023» και αναλάβαμε αποκλειστικά την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των συμμετεχόντων στη συναυλία με της Ρένας Μόρφη η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 13-7-2023 στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
  • Κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Πελοποννησίων αναλάβαμε την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των χορευτών στο αντάμωμα των Πελοποννησίων που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 8 Ιουλίου 2023 στο ανοικτό θέατρο της Κρύας.

Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος βρίσκονταν στο ανοικτό θέατρο της Κρύας πλήρως εξοπλισμένοι και αντιμετώπισαν τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Επενέβησαν καίρια και αποτελεσματικά όπου χρειάστηκε επιβεβαιώνοντας την άριστη εκπαίδευσή τους.

To Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λ. ΜΠΙΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *